11 pensaments sobre “08. Sopa de Cabra ~ L’Empordà

  1. Aquesta cançó és molt maca perquè és una cançó catalana i m’enrecordo que quan era petit els meu pare i jo vam anar a un concert d’ells.
    Ara en aquests moment el grup ja no composa cansóns ni les canten perquè el grup es va seperar.
    La cansó és més de rock perquè és molt marxosa i quan el professor la posat le cantat.

    Liked by 1 person

  2. És una cançó de les que li agraden a la meva mare i al meu pare peró a mi tambè m’agrada perquè es marxosa i perque la lletra l’hem comentat a la classe i és divertida, l’avia sentida avegades de fons per algun lloc pero escoltar-la i ficsarmi no altres cançóns d’aquet grup si que les havia escoltat.
    La lletra es bonica peró si algun nen petita o petit l’escoltes nesesitaria que algú gran li expliques tota la cançó i la lletra perque es una mica que no s’enten perquè a mi algunes frases no me enterat peró tot i aixo es MOLT DIVERTIDA!!!!!!!!!!!!!!

    M'agrada

  3. m’hagradat molt aquesta canço .Ara en aquests moment el grup ja no composa cansóns ni les canten perquè el grup es va seperar.De moment es a cançó mes divertida que em escoltat

    M'agrada

  4. Aquesta cançó m’ha agradat bastant, ens ha dit que aquesta cançó es molt Antigua i que aquest grup ja no existeix, encara segueixen tocant, però individualment .La cançó va de un que esta tocat de l’ala…

    M'agrada

Deixa un comentari