7 pensaments sobre “10. Laura Pausini ~ Jo sempre hi seré

  1. La Laura Pausini diu que l’amor és millor que un medicament ami m’agrada perquè és molt bonica està dedicada a la marató que la malaltia és els problemes de cor 🙂

    Liked by 1 person

  2. És una cançó molt maca, molt tranquil•la ,i molt lenta. Jo si imités Laura Pausini no podria interpretar aquesta cançó,perquè és italiana i aprendre una cançó catalana es bastant complicat.Aquesta cançó s’ha fet per a la marató de tv3. És un programa de televisió que es fa per recaudar, diners per certes malalties. L’any passat es van recaudar 1.000.000 d’euros per la malaltia que pateixen bastantes persones com el CÀNCER. Ara acabo d’escoltar un entrevista de la Laura Pausini i a dit que l’amor d’una certa persona és més important que es medicaments.

    Liked by 1 person

  3. A mi la música de la Laura m’ha agradat molt i sempre m’ha agredat perqué quan canta te poder de qui l’escolta i per mi es la millor sempre a sigut la meva millor cantan, la meva mare te casi tots els discos d’ella perque li agrada molt i a mi també la cancó que a fet en català m’encanta perque te molt merit pero es dibertida i m’ha fet recordar al meu besavi i el cd ara li diré a la meva mare que m’el compri perque man ensenyat les cancons que surten i una es ella i m’encanta he anat a 4 consers seus i es impresionan. Apard he escoltat a la Laura que deia:l’amor es mes important que un medicament i a mi ma agradat que digues aquesta frase ames també a dit que la musica cura i te raó a cantat amb frances italia i castellà i ara per primera vegada en català i ella va se la que va dir de partisipar mencanta m’ha agradat molt!

    Liked by 1 person

  4. El tema “Jo sempre hi seré”, interpretat per Laura Pausini, és la tercera cançó del Disc de La Marató de TV3. L’artista italiana parla per primera vegada de la seva dolència cardíaca.

    Laura Pausini va fer saber el seu desig de participar en “El disc de la Marató” quan va conèixer el projecte, al gener d’aquest any. L’oferiment de la cantant té una raó de ser: fa tres anys que té una dolència cardíaca que, tot i estar controlada, mai no s’ha fet pública. Laura Pausini va pensar que “El disc de la Marató” era el millor lloc per donar-la a conèixer. Amb el tema “Jo sempre hi seré”, que es va gravar als estudis de casa seva a Castelbolognese, Bolonya, l’artista italiana canta en català per primera vegada.

    Facebook de la Laura Pausini per a deixar comentaris:

    https://www.facebook.com/video.php?v=964450063585020

    M'agrada

  5. Aquesta cançó m’ha agradat molt perquè parla sobre les malalties del cor, la Laura Pausini diu que l’amor es millor que els medicaments. I ella (la Laura Pausini) va tenir una malaltia al cor i es va poder recuperar i per això va dir que si volia cantar pel disc de la marató de TV3. aquesta a sigut la primera vegada que la Laura amb cantat amb català.

    Liked by 1 person

Deixa un comentari