13 pensaments sobre “15. Amelie ~ Fes-ho realitat

  1. Amelie

    Amelie és un grup de power-pop català, nascut el 2009 a Barcelona. Durant els primers mesos de vida del grup, i de que el seu primer tema, Somiant Despert, tingués una bona rebuda a les xarxes socials, Amelie guanya el concurs que organitzà la promotora Under Eighteen per a obrir el primer concert a Barcelona dels americans All Time Low.

    Un any i mig després de començar amb el grup, i haver signat un contracte amb la discogràfica Música Global, Amelie treu al mercat el 2011 el seu primer àlbum Somiant Desperts. Aquest disc els va permetre guanyar diversos premis de música per votació popular, com els premis Enderrock al millor grup revelació i millor web, i el Premi Disc Català de l’Any, de Ràdio 4.

    El juliol i agost de 2012 van tornar a tancar-se a l’estudi de gravació de la mà dels germans productors Xasqui i Toni Ten, donant pas el 29 d’octubre al nou disc titulat És el moment.

    El febrer de 2014 van viatjar a Los Angeles, Las Vegas i San Diego per preparar el seu últim treball que surt a tota Espanya de la mà de Warner Music Spain amb perspectives internacionals. El primer single, «I don’t wanna take it slow», es posiciona en primera posició dels singles més venuts de l’Estat espanyol.

    Fes-ho Realitat

    Cançó inclosa en el seu segon àlbum de 2012 És el moment.

    M'agrada

    1. hola em dic isaac segú vaig a 1rB de la ESO m’agradat una mica aquesta cançó el professor ens ha esplicat que aquest grup ara fa cançons en inglés, era un grup català que ara no se si és català o inglés.A la cançó he vist una imatge de ells hi són molt joves, va néixer al 2009 a Barcelona,el seu 1r disc va ser al 2011.a mi me agradat bastant adeu!!!!!!!!!!!!!!! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

      M'agrada

  2. Aquesta canso no l’avia escoltat mai , i tampoc sabia que existia aquest grup tan bo perquè m’ha encantat com s’expressen en la musica ja que a mi m’agrada tot tipus de musica.

    M'agrada

  3. la canço de fes’ho realitat me a agradat pero i ha alguna cosa que no entenc el grup no el coneixia ni la canço pero esta be

    M'agrada

    1. A mi m’ha
      agradat bastan la lletra es bastan bonica .
      Pero em vis la lletra i els paragrafs estaban malament posats alguns .
      Hi han paraules molt boniques i tambe hi han frases com per exemple: lluitaras pel que vols fins que ja no et quedin forces hi han moltes mes .

      M'agrada

  4. La cançó es molt moderna és un grup de Power-pop català és un grup que va néixer el 2009,la cançó molt lenta però vastant ràpida a la vegada. Ara aquest grup ja no canta amb català si no que parla amb anglès .Els membres del grup tots són nois i ni hi a cap noia no ser per a què.la cançó parla de que no et deixis anar i no tiris la tovallola no et rendeixis mai i aconsegueix sempre el que vols i sobretot lluita pel que vols.
    Al febrer del 2014 ja fa casi 1 any van anar a los angeles per veure si es feien més famosos de lo que eren perquè a Catalunya no ho eren gaire de famosos.

    M'agrada

  5. Aquesta cançó es molt chula, mai la habia escoltat aquesta cançó, però és vastat chula. Amelie és un grup de power-pop català, nascut el 2009 a Barcelona. El febrer de 2014 van viatjar a Los Angeles, Las Vegas i San Diego per preparar el seu últim treball que surt a tota Espanya de la mà de Warner Music Spain, el seu Facebook és en angles ara, però nosaltres li parlar-em en català. Aquest disc els va permetre guanyar diversos premis de música per votació popular, com els premis Enderrock al millor grup revelació i millor web, i el Premi Disc Català de l’Any, de Ràdio 4.

    M'agrada

  6. Aquesta cançó no l’havia escoltat mai, però el grup si. És un grup de power-pop català, nascut el 2009 a Barcelona.El febrer de 2014 van viatjar a Los Angeles, Las Vegas i San Diego per preparar el seu últim treball que surt a tota Espanya de la mà de Warner Music Spain amb perspectives internacionals.

    M'agrada

  7. Aquesta cançó es molt divertida perqué tinspira i perqué tè sentiments personals te ritme te emoció te moltes coses en les que fa pensar una persona perqué les coses que diu són realment certes, peró es una cosa que ta d’agrada la unica cosa es que as d’entendre es l’amor perqué totes les que hem escoltat són d’amor de sentimens d’esperansa, peró lo mes importan com diuen a toten es que s’ha de tenir una esperanca i fe perqué tenen esperiencia, encara que aquet grup abans cantava en català i ara canta en àngles i es volen fer famosus ho estan intentant aquí teniu una mica d’informació que he trobat sobre aquet grup:Amelie és un grup de power-pop català, nascut el 2009 a Barcelona. Durant els primers mesos de vida del grup, i de que el seu primer tema, Somiant Despert, tingués una bona rebuda a les xarxes socials, Amelie guanya el concurs que organitzà la promotora Under Eighteen per a obrir el primer concert a Barcelona dels americans All Time Low.

    M'agrada

  8. Vui prupusar una cosa a el prufesor:
    el meu padri tucava en un grup de rok català si boleu el dimecres que ve puc purtar jo la cancó, el videoclip i el caraoke que us sembla? i al profe que pensa?
    El seu grup es deia judici final per si la setmana que ve vols portar alguna cançó seva,moltes gràcies! adeuuuuu!<3

    Liked by 1 person

  9. 1. En resposta a una proposta de l’Aina: sembla una molt bona idea, però primer l’hem de parlar amb calma. I quin nom tenia el grup rock del teu padrí?

    2. Per cert, quan feu comentaris, eviteu allò de copiar i enganxar, que no té cap mèrit ni puntua, redacteu pel vostre compte! Com sempre, el que hem de fer, sobretot, és comentar la lletra de la cançó, a veure què vol dir!

    3. Una altra novetat. Feu alguna proposta de cançó en català que us agradi, a veure si la podem treballar o no a primera hora del dimecres. Els de 1r ESO B han proposat aquesta: Els Sulfitos – Fal·lera Geminada 😮 🙂

    4. Crec que la setmana vinent li tocarà… al grup Mishima!

    M'agrada

  10. a mi aquest canço m’agradat es un grup que mai havia escoltat, es divertida i enrrollada peró no entenc el perqué an cambiat de el català al engles, jo no acostumo per aixo a escoltar aquest tipus de música m’agrada mes el heevy metal.

    M'agrada

  11. Ningú d’aquesta classe havia escoltat aquesta cançó, a mi no m’agrada, perquè no m’agraden molt les cançons catalanes perquè sempre parlen d’un mateix tema … Amelie és un grup de power-pop català , nascut el 2009 a Barcelona. El seu primer tema va ser “Somiant Despert”. Ara aquest grup canta amb angles i crec que també amb castellà. El febrer de 2014 van viatjar a Los Angeles, Las Vegas i San Diego per preparar el seu últim treball.

    M'agrada

Deixa un comentari