11 pensaments sobre “17. Sopa de Cabra ~ Camins

  1. Sopa de Cabra o els Sopa fou un grup de música gironí actiu entre 1986 i 2001 que s’encabia dins del moviment de Rock català, tot i que van renunciar sovint que els fessin entrar dins d’un mateix sac musical pel sol fet de cantar en català. Les cançons més populars de Sopa de Cabra foren L’Empordà, Camins, El Far del Sud o El Boig de la Ciutat. El setembre del 2011 es retrobaren per fer una sèrie de concerts i es preveu que durant el 2015 enregistrin un disc amb temes nous. El noi que canta es diu Gerard Quintana:

    M'agrada

  2. Aquet grup ja l’aviem escoltat a classe es divertit però aquesta cançó no m’agrada gaire perquè m’agraden mes les cançons amb ritme però aquesta li faltaria algú de ritme perquè sigui mes divertida del que es perquè es una mica apagada perquè es com de sentiments que as d’entendre perquè t’agradi la cançó, per mi es una cançó divertida i amb una mica de ritme os la recomano per algun moment que estigueu apagats, molaria que tornessin a tocar aquet grup perquè m’han dit que s’ha acabat que ja ho han deixat però que el cantant encara cantava per ell sol o per si algú li demanava per anar a cantar ell i va a qualsevol lloc.
    El grup estava compost per cinc cantants tocaven la bateria la guitarra un cantant i una altre guitarra que ajudava crec que si ara tornessin a tocar com un grup amb la música que hi ha avui en dia podrien ser mol bons.

    M'agrada

  3. A mi m’ha agradat bastant. Perquè és molt bonica la cançó i la lletra diu paraules molt sentimentals, com el significat d’una frase que diu: Fes cas al teu cor, ves on tu vulguis i creguis que has d’anar. Ja vam escoltar una cançó d’aquest grup.

    M'agrada

  4. jo aquesta canço ja la havia escoltat es divertida i m’agradat, es una canço de pop classicen català i el van formar l’any 1998 a Girona el grup es va desformar l’any 2001.

    M'agrada

  5. A mi aquesta cançó no és que m’hagi agradat molt, he escoltat bastantes cançons d’aquest grup i no m’acaben d’agradar molt… ara un dels cantants d’aquest grup toca per separat, perquè ara el grup s’ha separat, el cantant es diu Gerard Quintana. algun dia d’aquests hauríem d’escoltar cançons Angleses.

    M'agrada

  6. Aquesta cançó ja fa temps que es va fer i jo ja fa temps que l’havia escoltat. Es una cançó molt difícil d’entendre, molt moderna, amb molt de ritme perquè utilitza moltes paraules senzilles però sense sentit. Ara aquest grup ja no toca ara només canta el líder del grup que es diu Gerard Quintana. M’enrecordo que quan era petit vaig anar a un concert d’ells i m’ho vaig passar molt però molt bé, em vaig quedar sense veu estava afònic. La cançó parla de que hi ha camins que si te equivoques pots tornar a començar, també diu que has de prendre decisions difícils i si t’equivoques prenen decisions també pots tornar a començar de nou. És un grup de pop-rock català molt conegut però ara ja fa temps que ja no se sap res d’aquest grup. M’agradaria que la pròxima cançó que treballem en aquest crèdit variable sigues una de rock català (obiament).

    M'agrada

  7. Camins- Pot ser que sigui de la vida. Sopa de Cabra es un grup español de rock català, forma a la probincia catalanà de Girona. Al 1986 i 2001 es van dispersar, pero 2011 van anunciar el seu regres. El grup va ser un dels millors a Cataluña junt a Sau i Els Pets, ells han cantat L’Empordà que va ser limne de la zona Empordana. A la fira de Girona van vendre fins a 9.000 CD formats per ells, en el 1990 van fer el seu segon CD (La roda), al 1997 fer en real el seu segon CD a L’Espai. Posteriorment a la dissolució del grup , Gerard Quintana decideix emprendre una carrera en solitari , Francesc ” Cuco ” Lisicic , Jaume Soler ” Peck ” i Josep Bosch s’uneixen a la banda Kabul Baba i Josep Thió es converteix en solista i productor discogràfic.

    M'agrada

  8. aquesta canço es molt bona te paraules molt sentimentals i una frase molt bonica i sentimental ja em escoltat diverses canóns del seu grup es molt bona us la recomano

    M'agrada

Deixa un comentari