18. Oques grasses ~ Petxina lliure

Anuncis

14 pensaments sobre “18. Oques grasses ~ Petxina lliure

 1. 1. Una entrevista de novembre 2013:

  Per a la gent que encara no us coneix, com definires el grup Oques Grasses?

  Les Oques Grasses som un grup que intentem ser de la mateixa manera que com som a la vida real. Intentem plasmar-ho amb les cançons i els nostre comportament a l’escenari. Volem explicar totes les coses que ens fan estar contents i les que no, sempre des del nostre punt de vista.

  “Tothom es creu especial i tots som iguals” i vosaltres com us creieu en el món musical?

  Ara mateix ens creiem afortunats perquè hem aconseguit estar dins del panorama musical i ens seguirem esforçant per tal de seguir treballant i poder fer les coses millor. També ens sentim especials perquè creiem que nosaltres també som tothom, tenint em compte que tots som iguals. Perquè tots pixem, tots mengem, tots riem i plorem.

  Tens alguna anècdota d’alguna actuació?

  N’hi ha moltes que són bones i alguna de dolenta. Ara em ve el cap una de dolenta, un dia que estàvem tocant i hi havia gent que ens tirava gel dels cubates i els gots. Una altra, també molt heavy va ser quan una tia va pujar a l’escenari se’m va enfilar del coll i jo la vaig intentar aguantar perquè estava tocant la guitarra. Quan vaig anar a cantar em vaig adonar que no podia cantar amb una tia penjada del coll.

  I d’anècdotes bones, n’hi ha milers. Sempre quan veus a la gent del públic que ho donen tot és brutal, i també va ser molt bo el primer dia que la gent va començar a despullar-se amb la cançó dels passos importants es fan sense roba, va ser fantàstic.

  Quin és el moment més especial?

  Quan els mànagers es van començar a interessar per nosaltres, va ser molt sorprenent. Va ser realment quan vam començar a veure que el que fèiem agradava a la gent que movia el panorama de música catalana. També era una alegria cada vegada que sabíem que faríem concerts grossos.

  Quina és la cançó que t’agrada més? I quina és la que més et representa?

  En general m’agrada tocar-les totes, ja que vaig triar les deu que em representaven més i que podria sentir-les durant més temps, entre dues centes cançons diferents. En la majoria de cançons intento dir coses que puguin reflectir a tota la gent, però n’hi ha d’altres que tenen molts punts personals com “espaguetis, el plat per excel•lència” o la cançó que parla que vaig viure en una casa de pagès. Quan veig a la gent que la canta penso que la gent està cantant la meva vida, és impressionat.

  http://goo.gl/W0LA3A

  2. La cancó al facebook:https://www.facebook.com/OquesGrasses/posts/10202176538153337

  M'agrada

 2. la cançó és molt rara i ami no me agradat és molt sosa i no sen ten com parla el noi el que ha sigut el anec. el nom del grup és molt raro. 🙂 🙂

  M'agrada

 3. a mi aquesta cançó no m’ha
  Agradat es bastant rara la canso la lletra
  Mai l’havia escoltat aquesta cançó i aquet
  Grup tampoc l’havia escoltat hi ha algunes
  paraules frases que no tenen sentit.

  M'agrada

 4. Les Oques Grasses son un grup que intenten ser de la mateixa manera que com son a la vida real. Intent plasmar-ho amb les cançons i els seus comportaments a l’escenari. Volem explicar totes les coses que ens fan estar contents i les que no, sempre des del nostre punt de vista
  aquesta canço m’agredat molt te ritme y crec que no te molt de sentit tot i axi mola molt 😉

  M'agrada

 5. Aquesta cançó a mi no m’ha agradat gens perquè el ritme mica en mica es va asseelerant i no se sen molt bé la lletre de la cançó. Aquesta cançó jo mai l’havia escoltat.La cançó parla de que si algun dia no penses podràs fer coses molts greus que mai t’hauries arribat a pensat, que as de buscar solucions mai et rendeixis mai llencis la tovallola,oques grasses quan vol cantar volen expressar coses en la vida que els fa contents i les coses que els fant tristosles fan veure amb el seu punt de vista personal.

  M'agrada

 6. la canço es molt rapida i moltes de les coses que deia no se entenien pero la canço es ta molt ve i me a agradtat pero no es tan repetitiva como les demes i aixo esta molt be i el nom de el grup es una mica extrayn i en un moment de la canso diu nanananinini exactament no se perque hovanfer segurament per a cantarr o per que al cantant li va agradar com quedava .

  M'agrada

 7. aquesta canço es molt bona pero diu coses sense pensar cose que no m’agrada i suposo que els meus companys tampoc una cosa que m’agrada es que diu las frases mol rapid.
  ADEW ESPERO QUE US AGRADI (:

  M'agrada

 8. Aquesta cançó no m’ha agradat molt, una vegada una noia va tirar-se sobre d’ell i va tindre que parar de tocar la gitarra. La gent va començar a despullar-se am mig de la cançó pequé les coses importants es fan sense roba, va ser fantastic.

  M'agrada

 9. Aquesta canso m’agrada molt i es molt divertida i el noi que canta jo crec que no pot mes i que no pot respirar no te aire. I es bastant divertida i graciosa on estan per fer el vídeo estan en un roca amb el gos i amics amb banderes es una mica rara perquè per norma els vídeos no se fan de esquenes o sobre de una roca es bastant anormal. I manc anta la canso .

  M'agrada

 10. Aquesta canço no l’havia escoltat mai, no es que tingui molt de sentit i les frases no lliguen molt aquest grup em sembla que no es gaire famós perqué el nom de el grup tampoc em sona. Em sembla que aquest grup composa amb català el nom de la canço no se perquè la posat però no te sentit.

  M'agrada

 11. No m’ha agradatgaire aquesta cançó perquè es una mica aburrida perquè no te ritme ni te gaire interès o almenx jo crec que no li he prestat gaire atenció perquè no m’ha inspirat ni m’ha prest atenció osigui avegades les cançons et fan sentir millor ho et pan pensar en coses que t’han passat avans i les recordes i es vonic perquè son coses que an marcat la teva vida. Sempre m’enrecordare d’aquesta cançó perquè no m’ha inspirat i sempre m’enrecordo de las cançons que no m’han agradat i aquesta es una delles però Bueno cadascú te els seus gustus i cada grup escriu cançons de diferent ritme i de diferent música, i ami aquesta no m’agrada gaire, però potser de gran si que m’agrada no se sap, però també els he de felicitar perquè darrera una gran cançó hi ha esforç i sacrifici de moltes persones que son aficionats i volen demostrar que en saben i es nota pertany els faliçito!

  M'agrada

 12. Aquesta cançó és la primera vegada que l’escolto i no m’ha agradat gaire, perquè no té molt de sentit que posin nanananinini i també que el gos ha d’anar fer pipi o algú així. El seu emblema es un cor al rebés, un cul…? una petxina lliure no té res a veure amb la cançó.

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s