12 pensaments sobre “19. Els Pets ~ Bon dia

  1. 1. El 1997 Els Pets enregistren i publiquen el seu setè treball ‘Bondia’ que bat tots els rècords de la carrera discogràfica del grup: es vénen més de 100.000 còpies, s’assoleix el Disc d’Or i es converteixen en l’àlbum no recopilatori més venut del rock en català. Com a conseqüència de tot això Els Pets esdevé el primer grup que reuneix en un mateix any els guardons de Millor Grup, Millor Disc, Millor Cançó (Bon dia) i Millor Concert (Vic) de la revista Enderrock.

    http://www.elspets.cat/biografia.php

    2. Mireu quin vídeo hem trobat, de fa pocs dies, anunciant els “30 anys d’Els Pets amb
    una gira 3.0”: ► http://www.ccma.cat/video/embed/5469667/

    M'agrada

  2. En aquesta cançó trata d’una avia que s’acaba deixacar, i doncs aixeca a tot el barri, quan va al bar escota el cafeter que aquest mati parlen de futbol. El sol ilumina a tota la gent osigui els caps perque el sol es molt insulent, també hi ha un avi que es diu Josep. Hi ha unes veïnes que parlen de tota la gent, y hi ha persones retresades que et diuen Bon dia. I ara el grup, al 1997 Els Pets enregistren i publiquen el seu setè treball ‘Bondia’ que bat tots els rècords de la carrera discogràfica del grup, van fer més de 100.000 CD va guanyar en disc d’or. Va ser el nou millor grup de rock Català. Com a conseqüència de tot això Els Pets esdevé el primer grup que reuneix en un mateix any els guardons de Millor Grup, Millor Disc, Millor Cançó (Bon dia) i Millor Concert (Vic).

    M'agrada

  3. Aquesta cançó es molt maca, tranquil•la però alhora és moguda, es una cançó de pop-rock català molt coneguda, m’enrecordo que quan jo era petit em despertava amb aquesta cançó, tenia aquesta cançó com a alarma .És una cançó que es va fer el 1997 ja fa 18 anys .Qui sap si me mare estava al concert de Vic ja fa 18 anys.la cançó parla de que ens despertem ens anem a un bar a prendre un tallat amb sucre que parlem amb al cambré del penal que va fallar ahir no se quin jugador de futbol…després ens anem a la carnisseria i apareix una noia que li canta l’alè a alcohol.No sabem si va beure ahir o avui.

    M'agrada

  4. a mi aquesta cançó no m’ha agradat i em mirat
    la lletra de la cançó que l’havia fet una persona i estva
    molt malament hi havien moltes faltes ja vam escolta
    una cançó d’aquest grup i aquesta cançó es bastan vella .

    M'agrada

  5. DEMOMENT ES LA CANÇO QUE M’Ha AGRADAT perquè es la mes emocionant i la que es mes marxosa i divertida pero l’em escoltat d’una persona que no savia escriure per en general la canço i escoltar-la m’ha agradat mol us la recomano i vigileu

    M'agrada

  6. La canso aquesta es molt vella.
    m’hen recordo que de petita l’escoltava sempre quan anava de colònies per aixecar-nos per el damati i em recorda a molts records molt bonics.

    M'agrada

  7. Aquesta cançó ja fa anys que l’escoltava i m’encanta!, feia molt que no l’escoltava, i m’ha fet pensar quan jo era una mica més petita, i que l’escoltava al cotxe i tota la família la cantàvem, ( quins records…). Fa uns 15 anys o així que van publicar aquesta cançó, recordo que la meva cosina em va ensenyar aquesta cançó i ens vam passar tot el dia cantant-la.

    M'agrada

  8. A mi a questa cançó m’agradat es un grup que lla l’havia escoltat i havia antat a algun concert, es una canso que t’explica el que es fa pel matí i diu que la gent ja pasega pels carrers i ja estan al bar esmorzant i diu que esta ja el boig, el del bar que lla parla del futbol i l’alcalde.

    M'agrada

  9. Aquesta cançó es molt divertida perquè te ritma i escoltar-la de bon matí t’anima el dia i per mi es una gran cançó, penso que tenen molt bon gust per fer cançons d’aquet tipus i que a els joves el i agraden molt aquet tipus de cançons, ames ames en els videos el cantant, les ballarines, el que toca la guiarra, el que toca el piano…. animan al públic a anta i a balla “passar s’ho be, jo per mi es una gran cançó i que arribaran molt lluny amb les seves grans cançons, sobretot amb aquesta, perquè ens animaaa! I encara que fa anys que ya ha sortit a la venta la cançó encara agrada a la gen i potser asta a me mare li agradava i la cantava i la ballava i al meu pare potser també li agradava, espero que arribin molt lluny amb aquestes cançons i amb totes les altres. Anims de part de la Aina ❤
    aquest grup per mi es molt gran i l agrada a molta gen, lan escrit com si un noi es llaves pel matí i escrivis tot el que ve, jo la cantaia els disabtes pel matí per animar una mica mes la casa i la familia prque hi han caps de semanes molt agoviants. Per mi son fantastics.
    he trobat la paraula FEIXUGES: algo molt pesat
    animssssssssssssssss
    sou molt granssss.<3

    M'agrada

  10. Aquesta canso m’agrada molt es molt bonica el video no ho em vist però mel puc imaginar. Es una mica pa sota i se fiquen amb els que estan malament que dolents però per el restre tot bé m’agrada i el que va fe aquesta canso estaria una mica estrany aquesta canso si no me falla la memoria el van fer l’any 1999. I crec que la meva mare a anat però no ho se segur.
    .

    M'agrada

Deixa un comentari