21. Pepet i Marieta ~ Corre l’estiu

Anuncis

12 pensaments sobre “21. Pepet i Marieta ~ Corre l’estiu

 1. Pepet i Marieta és un grup format per músics de banda i banda del riu de la Sénia, entre catalans i valencians. A l’estiu de 2014, el grup treu a la llum el seu millor èxit, “Corre l’estiu”, la cançó de l’estiu de TV3 i Catalunya Ràdio.

  Membres: Josep Bordes veu i guitarres Xavi Riba guitarres Camil Burato trombó Carlos Manzanares saxo, acordió i teclats Paco Albiol trompeta Ignasi Palau baix Luisma Villegas bateria

  M'agrada

 2. a mi aquesta cançó no m’ha agradat gaire però m’han vingut ganes de que sigues ja l’estiu
  I que hi hagi sol i em banyi a la platja i a la piscina i que hi hagi festa i no anar a l’institut i quedar amb el meus amics i anar a la piscina o la platja i fer voltes i compra “xuxes” i esta de festa sempre .

  M'agrada

 3. a mi m’agredat una mica no molt pero la canço esta bee ypero no tinc moltes ganes de l’estiu perque fa molta calor y em surten manxes a la caraa nose perquee pero mola molt la canço per a mi

  M'agrada

 4. Hi han molts grups que no conec en català perquè jo soc mes de regee pero aquest grup es molt divertit i en el vídeo es veu que son molts i al ser tants, so deuen passar molt be perquè quan o expresen a les cansons i et fan senti molt be.

  M'agrada

 5. a mi aquesta canço no m’agradat massa perque es massa repetitva i diu el mateix, però per l’altre costat m’agrada perque tinc ganes de que arribi l’estiu per dormir mes i quedar amb els amics

  M'agrada

 6. Aquesta cançó és molt moderna, molt ràpida, i no s’entén gaire bé. La cançó està feta per allà a Tarragona i a valència per allà al riu Ebre. Aquesta cançó parla de que es un estiu que l’em de disfrutar al màxim com es pugui, un sol matiner s’estén damunt l’arena, que no ser si està ven dit, corre l’estiu que tota cuca viu, la iaia treu gelats per la mainada, .Hi han paraules molt valencianes i molt desconegudes a la meva llengua, com per exemple MOS i l’ARENA,i també hi ha dues paraules que les han tret una cançó jitana i a sobre són amb castellà: AI GARROTÍN AI GARROTAN. El vídeo de la cançó oficial es molt divertit perquè surt que dos nois i una noia s’agraden i es posen a fer l’amor a redere d’un arbre, i els amics del noi l’espien i estaven veien les parts femenines de la noia, però després la noia s’adona que les tan espiant però no s’enfada.

  M'agrada

 7. Aquesta cançó era chula bueno en alguns moments, perque esque cansaba molt, m’aburreix perque es polt repetitiva, per això. Són de les comarques de l’Ebre entre Valencia i Tarragona, aquest video esta fet per on els camps d’arros. Pepet i Marieta és un grup format per músics de banda i banda del riu de la Sénia, és molt repetitiva cansa molt, pero el video real mola molt. Membres: Josep Bordes veu i guitarres Xavi Riba guitarres Camil Burato trombó Carlos Manzanares saxo, acordió i teclats Paco Albiol trompeta Ignasi Palau baix Luisma Villegas bateria. Diu paraules en castellà com son Valencians, com per exemple: Ia garrotín, ai garrotan, a la vera vera, vera de Sant Joan.

  M'agrada

 8. aquesta cançó es divertida però jo no laves fet tan repetitiva perquè cansa una mica però si escoltes la lletra es mol divertida perquè la lletra es maca i fa com una historia i això fa que la cançó sigui bona en sentit bo perquè si no es repetís tan seria perfecta, jo si li hages de donar una puntuació de l’1 al 10 li donaria un 8 ames el vídeo esta mol be i l’han muntat mol xulu i te ritme i explica realment que s’hauria de fer a l’estiu passar s’ho be disfrutar de l’estiu i passar s’ho be perquè es estiu i es festa i las d’aprofitar!
  jo proposaria que fesin les cancóns de totes les estacions|
  jo he trovat aixó a la wikipedia:
  Pepet i Marieta és un grup format per músics de banda i banda del riu de la Sénia.[1] A partir de fer la cançó “La via”, i abans d’aquesta, “La mani”, escrita pel montsianenc i cap del grup, Josep Bordes, el grup va anant agafant cada cop més fama de la que ja tenia, aquest cop, més escampada pels Països Catalans. A l’estiu de 2014, el grup treu a la llum el seu millor èxit, “Corre l’estiu”, la cançó de l’estiu de TV3 i Catalunya Ràdio.[2]

  M'agrada

 9. A mi aquesta cançó no m’ha agradat gaire però, m’han vingut ganes de que sigues ja l’estiu.
  I que hi hagi sol i em banyi a la platja i que hi hagi festa i no anar a l’escola i quedar amb el meus amics i amb la meva germana i la meva família anar a la platja i anar a Calella a comprar amb la meva família.
  Aquesta canso te incita a fer coses de la platja i tot el dames,el video esta molt bé m’ha agrada es molt divertida i moguda però esta bé esta molt bé i res mes de dir que esta molt bé.

  M'agrada

 10. aquesta cançó m’ha agradat molt, perquè es molt marxosa, una de les parts que més m’ha agradat es la iaia treu gelats per a tota la mainada, aquest cantant, nose d’on és, però ambes de dir sorra diu arena.
  el videoclip, és molt estrany, i a la vegada interesant, i divertit, el videoclip és molt colorit

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s