24. Okey Ok ~ Dia ideal

Anuncis

10 pensaments sobre “24. Okey Ok ~ Dia ideal

 1. Okey Ok és un grup format per quatre nois barcelonins molt i molt joves, que aporta un nou aire al panorama musical del país. Són directes i descarats, i ja tenen el seu primer disc sota el braç, aquest Trencant el gel (DiscMedi, 2012). La seva música, amb una clara influència powerpop / pop-punk, de grups nordamericans com All Time Low, Simple Plan o els britànics McFly va adreçada principalment a un públic jove, amb unes lletres que parlen sobre les seves emocions i inquietuds. Amb unes melodies enganxoses pròpies del pop, però amb molta energia, Okey Ok pretén donar una nova dimensió a la música en català que es fa actualment.

  http://www.enderrock.cat/disc/2965/trencant/gel

  M'agrada

 2. Aquesta cançó és molt xula, però esque al final repeteix moltes vegades el mateix “Mira’m, escolta’m,
  Intenta ser fort,
  Deixa enrere las penes
  Intenta ser fort.

  Prova de fer un somriure i
  veuràs com al final….

  Al final es un dia ideal….”,
  els nens que canten aixo podrien tenir entre 17 y 18 o mes, m’agredat molt pero el video clip no es veo i m’agredaria poder veurel…
  en fi que m’agredat molt.

  M'agrada

 3. La canço es molt sosa i molt repetitiva , el vidio anava molt lageat (parat )
  jo crec que la canço parla que anfronti a les coses males i lis fagi un somriure
  I al vide veig que al noia la fan bouling

  Liked by 1 person

 4. Aquesta cançó parla de que hem de ser positius, no hem de pensar amb les coses dolentes. El vídeo clip oficial no puc parlar d’ell perquè no es veu molt bé. Doncs ara ells són Barcelonins, es el grup format per quatre nois. La seva música és de powerpop i pop-punk. Ara que s’ha pogut veure el vídeo son un grup de nens que a la classe es llencen papers. Es un grup que les seves lletres parlen sobre les seves emocions i les seves inquietuds.

  M'agrada

 5. mai havia escoltat aquesta cançó és molt xula però molt repetitiva a la vegada crec que la cançó representa que estan en un institut perquè diu que tothom escolti, que prengui nota d’això, etc… els cantants són joves. 🙂 🙂

  M'agrada

 6. Aquesta cançó mai l’havia escoltat, i jo crec que no és una cançó de moda ni actual. Es una cançó molt però molt repetitiva i al final es molt avorrida i cansa molt i també es bastant “sossa”.El grup es de pop-punk i power-pop La cançó va de que el miris que l’escoltis i que intentis ser fort, que mai e rendeixis i sempre tiris endavant i mai mai mai et rendeixis, els 4 nois parlen de que ara enviaran un missatge i va per aquells que no són forts i veuràs com al final si ets fort serà un dia ideal, també em vist un videoclip de la cançó i surten quatre nois grans uns 16,17,18 anys que crec que són els protagonistes de la cançó, també em vist un professor que no tenia gaire pasciència i quan no podia més va tirar els papers a terra i els alumnes també ho van fer però jo crec que ho van fer perquè era l’últim dia de vacances avans d’anar a l’estiu. Per a mi avui no es un dia ideal tal com diu la cançó perquè per començar l’ordinador m’anava lent i l’internet no anava.

  M'agrada

 7. al principi sempre que escoltem la cançó com anem parant sembla avorrida però al final al vídeo clip s’escolta s’encera es molt bonica ami m’ ha agradat molt es una cançó positiva t’anima i et diu que sempre has de estar content i animat aquesta cançó m’ha animat el vídeo clip es bonic aquesta cançó es va fer al 2012.
  M’ha agradat molt mes seguida .
  Es una cançó per animar a la gent.

  M'agrada

 8. La canço recomana que deixis enrere les penes i de exemple en el videolip oficial possen a una noia que esta enamorada de un noi pero els demes companys de escola li fan bouling i se ficen amb ella pero al final del video li don aun peto al noill. Tambes es veu una clase en la que tothom fa el que vol i el profesor esta molt enfdat i tir les coses per el terra
  La canço es molt rapida i semprre repeteix la mateixa paraula mira’m escolta’m Intenta ser fort
  Pero la canç o es vastant bona

  M'agrada

 9. aquesta cançó molt divertida, encara que es molt repetitiva i crec que si no ho fos tan milloraria molt, per mi encara que sigui una cançó del 2012 es divertida i rapida ns la trobo com si fos nova perquè te la mateixa forma de cançó que una nova,, jo si li agues de donar un numero de 1 al 10 li donaria un 7 perquè com he explicat abans son mol repetitivas, que el video auria de ser mes xulu i que els nois ahurien de ser mes guapos, ames ames aquesta canç´no la habia escoltat mai.
  en el videoclip surten 4 nois que canten i toquen i nenes i nens que no volen a una nena que es sen sola, i al final un nen del grup l’ajuda i tots acaben contens, espero que segueixin endevan i guanyin mol!

  M'agrada

 10. Aquesta cançó m’ha agradat molt, perquè es una cançó molt marxosa, i quan estàs trist, jo crec que la podries escoltar perquè t’alegra aquell dia, i podràs veure las coses diferents .

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s